Hétfő, 2022-07-04, 11:24 PM
Üdvözöllek Vendég

Regisztráció
Belépés
ePhoto Bay Free Image Hosting

Képek tárolása


A kreatív munkához elengedhetetlenül fontos, hogy az elkészült anyagokat - képeket, rajzokat - biztonságosan tárolni tudjuk.

A tároláshoz nem áll mindig rendelkezésre elegendő hely a számítógépen, és ráadásul könnyen veszíthetsz adatokat, ha valami váratlan hiba adódik. Ezért javaslom, hogy bizonyos időközönként mentsd el a munkákat CD-n, hogy bármikor elővehesd az elkészült anyagot.

Nem csak a tárolási gondok indokolják külső tárolóhely használatát, hanem még egy praktikus szempont adódik. Gyakran hasznát vehetjük, ha a kép direkt linkjét, vagy a kép html kódját készen kapjuk, azaz nem kell a beillesztéssel különösebben sokat "babrálni".

Én két tárolóhelyet használok. Az első az Imagerz, ami egy magyar nyelvű oldal, ahol galériákba rendezheted a képeidet. Hátránya, hogy ha nem vízjelesek a képek, szabadon elviheti őket bárki, aki csak akarja. Arra viszont kiválóan megfelel, hogy olyan képeket tárolj, amelyeket nem sajnálsz megosztani bárkivel. A helyet nem foglalják a gépeden, és bármikor elérheted a kódjukat. Továbbá ingyenes, ami azért nem hátrány annak, aki nem akar befektetni a dizájn munkába.

A második képtároló hely az ePhotobay. Ezen az oldalon - azon kívül, hogy tárhelyként szolgál - egy kis szerencsével eladhatod a képeidet, fotóidat, rajzaidat.

Mivel az ingyenes tárhelyre korlátozott méretű képeket tölthetsz fel korlátozott mennyiségben, érdemes upgrade-elni, azaz előfizetni a használatra. Igazán nagyon olcsó, és egy évig nem lesz semmi gondod vele. Én a napokban vettem meg az előfizetést, és őszintén szólva nagyon örülök neki, mert már rengeteg képem volt, amiből megpróbálok egy kis pénzt csinálni.

Jutalék jár a rajtad keresztül érkezett, és előfizetést vásároló felhasználók után, valamint a megosztott képeid megtekintéseire.

Az oldalnak a pénzt hozó funkciójával még én is csak most ismerkedem, de a tárhely vásárlást nem bántam meg.

borbolya-lila - thumbnailAz előfizetéssel nem csak a képek méretének és mennyiségének korlátozását tudod elkerülni, hanem azt a kellemetlenséget is, hogy inaktivitás esetén zárolják az account-odat (számládat).
Bizonyára láttál már olyan honlapot, amelyiken a képek helyén egy sárkány, vagy más felirat díszelgett.
Nos, ezek olyan felhasználók oldalai, akik vagy nem használták aktívan a tárhelyet, és mivel nem fizettek elő a szolgáltatásra, kivágták őket a tárhelyszolgáltatásból. Nos, ez egy komoly embernek nem hiányzik. Az alábbi linkre kattintva regisztrálhatsz.

ePhoto Bay Free Image Hosting 
Menü


Közösség
Érdekességek
Statikus bannerek [2]
Győztes munkák 99Designs [3]
Kreatív oldalak [7]
Képek, vektorok [4]
Kreatív partnerprogramok [3]
Partnereim [7]
Sablonok [1]
Honlapkatalógus:
 • Kreatív honlapok
 • Belépés

  Statisztika

  Online összesen: 1
  Vendégek: 1
  Felhasználók: 0
  Mentett bejegyzések
  Naptár
  «  Július 2022  »
  HKSzeCsPSzoV
      123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  25262728293031